1 2 3 4 5 6

Servicii incluse la montaj

DEMONTAJ - TAMPLARIA VECHE

Pentru a face loc tamplariei noi, 4 oameni harnici asigura un demontaj atent si cu minimum de interventie asupra structurii existente. Totul este curatat foarte bine pana la zidul de beton sau caramida.

 

MONTAJ - TAMPLARIA NOUA
  • Noul toc din PVC sau aluminiu se fixeaza initial in locasul ferestrelor cu pene de lemn. Din experienta stim ca uneori peretele nu este drept┬ási masuram unghiul corect cu nivela.
  • Urmatorul pas este realizarea de gauri prin toc si perete, pentru a fixa definitiv tocul pe toate laturile cu holzsuruburi.
  • Spatiul dintre tocul de PVC sau aluminiu si perete este umplut cu spuma poliuretanica pe toate laturile pentru o etansare perfecta.
  • Dupa ce spuma poliuretanica s-a umflat complet, sunt montate geamurile (cu 4,5 sau 6 camere - dupa comanda) si sunt fixate baghetele PVC (ce au rolul de a tine geamul in rama).
  • Un sfat din experienta: geamurile trebuie sa ramana inchise pana la uscarea completa a spumei poliuretanice, pentru a nu deforma tamplaria din cauza presiunii.
TRANSPORT GRATUIT - TAMPLARIA VECHE

Atunci cand montam noua tamplarie se poate sa nu aveti nevoie de tamplaria veche.

La cerere, o preluam si o transportam in mod gratuit de la locatia dvs.

 

GARANTIE - 5 ani garantie la tamplarie si 5 ani garantie la geamuri

Fie ca alegeti tamplaria din PVC sau cea din Aluminiu marca va garantam o izolare termica si fonica de calitate. Pentru tamplarie si pentru geamuri asiguram o garantie de 5 ani.

Exceptand perioada de garantie oferita de noi, tamplariile PVC si cele de aluminiu au o durata medie de viata de 50 de ani.

 


Parteneri
Tamplarie Aluminiu Iasi - PROFILCO